Blesk.cz

|
Prakticky vše zaplatíš kartou bez hotovosti.
škoda, že tohle není aktuální
vše je gratis, pouze vetší kempy si občas vyberou všimné, tak do 500-2000 Kč, což se dá zvládnout, všt.nepřesahuje částku 800, doporučuji však místní koučing a chatky, více se dozvíš a je to víc komunitní, servis v hotelu ale asi nehledáš, jezera jsou úchvatná, tak přeji krásné počasí a supr výlet
popravdě, stále šetřím, ale to je spíš o tom, že moje přízeň tam je a nechci přijet jako socka, jinak stan a trump je gratis, ale když si chceš užít, tak počítej min. 50 tis nebo alespoň do 10 jako základ, s tím, že vstupy ne festivaly si můžeš předem rezervovat a místní pivo není drahé, ale nečekej nějaký servis u obl. , kde nikdo není jsou jen chaty, kde dostaneš čaj a zákl.vybavení mít nemusí, tudíž ušetři a vezmi něco sebou
stačí pár konzerv a trochu chuti kom.v jazyce, kamarádi takhle procestovali celou Skandinávii a stálo je to do 15 tis., tak asi tak, jinak v případě více měst. vstupů do div. apod. se dostaneš tak na 40 tis., ale není nutné vidět vše, doporučuji ti moji kamarádku na fb, kontakt osobně můj je Kamila Agosztová
Dobrý den.Nevíte jak to je ve Švédsku se stanováním?Jak kempy tak mimo ně.Za 14 dní tam na týden vyrážíme a budem se pohybovat kolem velkých jezer.
ahojte pratele ,rad bych se prestehoval do swedska i s rodinkou .v tomto nasem skorumpovanem state toho mame dost.proto vas chci poprosit o rady a konkretni mista .rad bych vedel jak se pohybujoi ceny nemovitosti a td...........prerem diky petr
Pokud je to ještě aktuální, tak doporučuji cestou do Göteborgu navštívit Ostrav Visingsö na jezeře Vättern/2.největší ve Švédsku/. Dále města Gränna a Jönköping. Ubytovat se v Bottnarydu v penzionu Anneberg patřící čeké cestovce z Jablonce http://www.scandiaczech.cz/?page_id=44.
Přeju šťastnou cestu a návrat. Užijte si to-Švédsko je nádherná země.
Swip díky moc. To víš, že jsi pomohl. Technické muzeum to jistí určitě a dál se uvidí. Ještě jednou díky.
To Kiki2: Ahoj, nevim, jestli to je jeste aktualni, ale ve Skane (nejjiznejsi kraj Svedska) momentalne ziji, takze muzu doporucit toto: Malmo (celkem pekne mesto + detem by se mohlo libit technicke muzeum - jsou tam nektere zajimave atrakce a volne pristupna ponorka); Lund - krasny univerzitni mesto s peknou atmosferou (pro deti - doporucuju zajit na zmrzlinovy pohar do cukrarny na Ostra Martensgatan 9B - maji jedny z nejlepsich poharu, co jsem kdy mel ); Ystad a Ales Stenar (Ystad - maly, ale krasny typicky svedsky mestecko + Ales Stenar-Svedske Stonehenge, navic je tam krasne pobrezi a kolem Ystadu pekne plaze a koupani); Vlastne cele jizni a jihovychodni pobrezi Skane je pekne + pripadne narodni park Stenshuvud - pekna prochazka na 3 hodinky; dal pokud bude hezky, doporuji vylet na poloostrov Falsterbo (krasne plaze a bezva koupani) -> lze spojit s navstevou vikingskeho skanzenu Foteviken. Pripadne pokud se chcete pustit i dal, doporucuji Goteborg - hlavne vyrazit na nektere z ostruvku a navstivit Universeum - deti si to tam moc uzijou, pripadne jeste zabavni park -> jak lode na ostrovy, tak Universeum a mnoho dalsiho (vcetne nekterych parkovist v centru mesta) jsou zdarma pri koupi Goteborg pasu. Snad jsem pomohl...
Pripadne muzes napsat na vanekz seznam cz pokud bys potrebovala s necim poradit. Jinak podrobnejsi info ke vsemu, co jsem tu zminil najdes na webu.